Premierul Mihai Tudose a dat asigurari duminica seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca autoritatile fac eforturi pentru a limita efectele furtunii devastatoare care a lovit jumatatea de vest a tarii, el adaugand: "Asta e. Ce sa facem? Sa dam o lege sa nu mai bata vantul?"

Prim-ministrul a avut duminica seara interventii telefonice la majoritatea televiziunilor de stiri, el dand asigurari ca autoritatile sunt "in alerta" si s-a constituit celula de criza, dupa ce o furtuna extrem de violenta a facut ravagii in mai multe judete din vestul tarii, lasand in urma opt morti si cel putin 67 de raniti.

La Realitatea TV, el a declarat: "Condoleante familiilor celor decedati. E o tragedie. Ceea ce fac autoritatile e ca incearca sa limiteze proportiile urmarilor. E celula de criza la nivelul Timisului. Doamna prefect e implicata direct. Se fac eforturi deosebite pentru a-i stabiliza pe cei raniti grav. Unul dintre ei, un copil, a fost si operat deja. E o tragedie".

Asta e. Ce sa facem? Sa dam o lege sa nu mai bata vantul?", a completat el, potrivit Hotnews.

La Digi24, premierul Mihai Tudose a reiterat ca la Bucuresti toata lumea e in alerta si a spus ca va trebui gandit un sistem de alerta, chiar saptamana viitoare, care sa fie implementat.

8 oameni au murit si 145 au fost raniti in intreaga tara, in urma furtunilor violente de duminica.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.