Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a propus pe Mihai Fifor, pentru postul de ministru al Apararii. Fifor a ocupat, in ultimele luni, portofoliul Economiei. 

"Este un om responsabil", a declarat Liviu Dragnea, potrivit Digi24.ro.

Acesta a precizat ca, in timp ce conducea portofoliul Economiei, Fifor a lucrat indeaproape cu Ministerul Apararii. Dragnea a adaugat ca Adrian Tutuianu nu va ramane presedintele comisiei de control a SRI, locul lui urmand sa fie luat de Claudiu Manda.

Mihai Fifor este cunoscut ca fiind unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. Ocupa, de asemenea, functia de presedinte al Consiliului National PSD si a fost presedinte al comisiei parlamentare, pentru alegerile prezidentiale din 2009.

Mihai Fifor a fost refuzat la Transporturi, in 2015, de Klaus Iohannis, care a reclamat faptul ca nu are expertiza si experienta manageriala necesare gestionarii unui domeniu atat de complex.

Pana la anuntul facut de presedintele PSD, printre numele vehiculate pentru postul de ministru al Apararii s-au numarat si: Mihai Weber, seful comisiei pentru controlul activitatii Serviciului de Informatii Externe, Ion Mocioalca, secretarul comisiei de aparare, Gabriel Vlase, deputat, doctor in stiinte militare la Academia Nationala de Informatii sau Georgian Pop, absolvent al Academiei Nationale de Informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.