Premierul Mihai Tudose i-a numit din nou in guvern pe Adrian Mladinoiu, Mihai Busuioc (fostul secretar general al Guvernului), Andreea Lambru (fost secretar general adjunct) si pe Adrian Gadea (fost sef al CJ Teleorman), demisi de fostul prim-ministru, Sorin Grindeanu. Deciziile au fost publicate joi noapte, in Monitorul Oficial. 

Mihai Busuioc si-a primit functia inapoi, dupa ce fusese demis de Grindeanu pentru ca a refuzat sa semneze acte si sa le trimita catre Monitorul Oficial. Pe 16 iunie, fostul premier a demis mai multi secretari de stat, intre care se numara si: Andreea Lambru, Adrian Ionut Gadea si Adrian Mladinoiu.

Deciziile au fost publicate in Monitorul Oficial, joi noapte.

Prima sedinta a noului Guvern va avea loc vineri, la o zi dupa ce a primit votul de incredere din partea Parlamentului. Surse guvernamentale anunta ca, pe ordinea de zi s-ar putea afla mai multe ordonante de urgenta, noteaza digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.