Politica 20 Mai 2017 11:01
Monica Macovei neaga ca ar declarat in urma cu cativa ani ca fostul premier ''Victor Ponta este santajabil cu ajutorul informatiilor care se gasesc in arhiva SIPA", precum sustine judecatorul Dana Girbovan, solicitandu-i sa aduca dovezi, care sa vina in sprijinul afirmatiilor sale, informeaza jurnalul.ro, care citeaza Agerpres.

"Ii solicit d-nei Dana Garbovan sa aduca dovezi pentru declaratia cu care este citata in presa, si anume: “Cel mai grav este faptul ca aceste informatii se pot folosi si acum, evident in mod ilegal. Monica Macovei a declarat la vremea respectiva, inainte sa se sigileze arhiva, ca domnul Ponta este santajabil cu ajutorul informatiilor care se gasesc acolo”.

M-am referit la Victor Ponta in legatura cu SIPA pe 14 octombrie 2014, adica la circa 9 ani de la sigilarea arhivei SIPA, in timpul campaniei prezidentiale, cand aparuse informatia ca Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit SIE", sustine Monica Macovei.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.