Politica 10 Mai 2017 13:54 de Clara Vacaru
Comitetul Executiv National al PSD a decis, miercuri, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica, au declarat surse din partid.

Serban Nicolae detinea functiile de presedinte al Comisiei juridice din Senat si de lider al grupului senatorilor PSD.

Urmare a nemultumirilor legate de ceea ce s-a intamplat in Comisia juridica a Senatului in privinta proiectului Legii gratierii, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat inca de zilele trecute ca va fi discutata situatia lui Serban Nicolae in CExN si ca vor fi propuse si sanctiuni.

Surse din partid au declarat pentru News.ro ca in sedinta CExN, care este in curs de desfasurare la ora transmiterii acestei stiri, initial i s-a lasat lui Serban Nicolae posibilitatea ca el sa se retraga din respectivele functii. In urma refuzului acestuia, a fost supusa la vot sanctionarea acestuia.

Totodata, s-a decis ca in functia de lider de grup sa fie desemnat Mihai Fifor, iar presedintia Comisiei juridice a Senatului sa fie preluata de Robert Cazanciuc.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.