Dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a decis sanctionarea fondului de pensii private NN Pensii cu o amenda de 750.000 lei din cauza mesajului trimis clientilor, legat de nationalizarea fondurilor de pensii private, senatoarea PNL Alina Gorghiu sustine ca acest lucru s-a facut "pentru ca asa a zis Liviu Dragnea", scrie digi24.ro.

"E atroce sa dai amenda doar pentru ca cere Liviu Dragnea seara asa ceva, ce-i drept, in prime time la televiziune! De ce ai da o asemenea sanctiune disproportionata, 1% din capitalul social al firmei, pentru o temere legitima exprimata transparent fata de clientii fondului de pensii?! E atat de josnic servilismul sefului ASF fata de PSD pentru a pastra functia!!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

ASF a criticat, miercuri, decizia NN Pensii de a se adresa clientilor, acuzand ca este o pozitie "excesiva si neavenita". ASF sustine ca "nu au fost si nu sunt discutii oficiale pe acest subiect".

Conducerea ASF a audiat joi conducerea NN Pensii si a stabilit sanctionarea fondului.

Citeste si: Dragnea despre scandalul pensiilor: Guvernul sa ceara explicatii Olandei!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.