Nicusor Dan ii acuza de minciuna pe cei doi deputati care au criticat actuala conducere a USR, pe motiv ca ar refuza o dezbatere serioasa asupra viitorului partidului.

"Din pacate apropierea Congresului USR incepe sa ne ia usor mintile. (...)

Un calendar clar de pregatire a Congresului fost stabilit in sedinta presedintilor de filiale judetene din 11 februarie. In teleconferinta cu presedintii filialelor judetene din 28 februarie au fost anuntati responsabilii care sa colecteze propunerile de la TOTI membrii asupra Statutului.

Pana in 10 aprilie acesti responsabili au sistematizat propunerile primite de la membri. In 22 aprilie comisia de juristi va prezenta sinteza nationala catre presedintii filialelor judetene, care vor agrea asupra chestiunilor fundamentale pentru care exista puncte de vedere diferite, acestea urmand sa fie transante de Congres. Tot in 22 aprilie se va discuta despre alte documente care sa fie eventual aprobate de Congres in afara Statutului.

Tudor si Cristi stiau aceste lucruri cand au facut declaratiile publice. Dezbaterea interna chiar are loc.

Campania interna este legitima, dar nu e in regula cand se bazeaza pe informatii false transmise in spatiul public. Sa dezbatem, dar sa nu ne mintim intre noi", a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Aceasta reactie survine dupa ce deputatul Tudor Benga a acuzat ca "parti" din conducerea actuala a partidului "se tem de deschidere si competitie", scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.