Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a sustinut in cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, ca avand in vedere votul conferit de Biroul Politic al ALDE, Daniel Constantin nu mai poate ramane in Guvern.
"Din pacate, acest deznodamant era previzibil. Am avut mai multe discutii cu Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu. Cred ca acum o luna i-am spus lui Daniel Constantin ca trebuie sa gaseasca un mod de convietuire si colaborare cu domnul Tariceanu, pentru ca lucrurile nu pot ajunge decat la situatia asta, transarea situatiei prin vot", a spus presedintele Camerei Deputatilor, citat de digi24.ro.

"Cand un partid, printr-un vot cu o majoritate zdrobitoare, a decis sa retraga sprijinul politic pentru un membru al Guvernului, in mod normal nu mai poate ramane in Guvern. Intr-un guvern politic se ajunge in urma unui vot. Votul care te trimite acolo si structurile politice care te trimit acolo sunt aceleasi care te si pot scoate de acolo", a adaugat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.