Dupa ce fostul prim-ministru a spus ca "nu se pune problema de negociere" a intrarii sale in USR, solicitand ca problemele interne ale formatiunii sa fie rezolvate fara sa mai fie folosit numele sau, Dacian Ciolos a anuntat printr-un mesaj postat pe o retea de socializare ca decizia lui este de a nu se inscrie in Uniunea Salvati Romania (USR), informeaza romanialibera.ro.

"Vreau sa confirm ca decizia mea este sa nu fac pasul spre Uniunea Salvati Romania.

De altfel, este o concluzie la care am ajuns inca inainte de a aparea toate speculatiile, inainte de infiintarea acelei comisii de negociere in USR, de pozitiile si de reactiile din ultimele zile.

Este o decizie pe care am luat-o dupa primele discutii avute cu Nicusor Dan, pe care i-am si comunicat-o acum mai bine de o saptamana, cand mi-a prezentat opinia sa clara in calitate de presedinte al partidului.(...)

Pentru mine este limpede ca intrarea mea in partid in acest moment ar duce la dezbinare, un lucru pe care nu-l doresc. Am convingerea ca, in masura in care actiunile noastre au la baza aceleasi valori morale si dorinta de a pune umarul la transformarea Romaniei in mai bine, este foarte probabil ca drumurile noastre sa se reintalneasca", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Citeste in postarea sa si alte precizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.