Ministrul Agriculturii a declarat, miercuri, ca il va felicita pe Stefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca detine o ferma de porci, despre care Petre Daea spune ca este o activitate extrem de grea in Romania.

Declaratia a fost facuta la B1 Tv in contextul in care Guvernul a dat un un aviz favorabil proiectului de lege privind aprobarea "Programului carne de porc din fermele romanesti", de care ar putea beneficia si fiul lui Dragnea.

"Este o speculatie. Nu are niciun fel de legatura domnul Dragnea. Nu are niciun fel de legatura cu existenta sau inexistenta fermei dumnealui (a lui Stefan Dragnea - n.red.). Si vreau sa va spun un lucru care se poate demonstra. Nici nu-l cunosc pe fiul domnului Dragnea.

Maine ma duc sa-l felicit pentru ca s-a apucat de o activitate extrem de grea pentru Romania si foarte costisitoare care asigura carne de porc pentru Tara Romaneasca. Dvs vreti sau nu vreti sa avem o asemenea specie in Romania? Vreti sau nu vreti sa mancam ceea ce trebuie din tara noastra? Doriti numai discutii?", a mai spus ministrul Agriculturii.

Intrebat de ce Guvernul a dat un astfel de program doar pentru carnea de porc si nu si pentru carnea de vita, ministrul Agriculturii s-a aratat deranjat.

"Lasati-ma cu carnea de vita, ca importam de toate. O sa rezolvam si cu carnea de vita, dar dumneavoastra nu vreti intai sa rezolvam treaba cu porcul? Ca vad ca toata ziua va luati de lucruri extrem de... Sunt extrem de suparat ca eu sunt ministrul Agriculturii si sunt responsabil de politicile agricole si trebuie sa dau tarii mancare.

Din acest punct de vedere sunt nu numai iritat, sunt si intrigat de faptul ca duceti in peiorativ un program extrem de important pe care il are tara si la care noi, cu totii, specialistii, am lucrat, iar cei care se afla in acest sector extrem de afectat in loc sa se concentreze pe treburile pe care le au stau sa asculte showurile pe care le organizati la televizor", a spus ministrul conform Ziare.com.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, o nouă ediție de succes
Agri Trade Summit 2024, o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.