Fostul premier Dacian Ciolos se afla la Bruxelles, unde are intalniri cu mai multi oficiali, printre care si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si cu vicepresedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda Euro si dialogul social, in contextul dezbaterilor lansate de Comisia Europeana pe tema posibilelor scenarii privind viitorul Uniunii Europene.

Dupa intalnirea cu Jean-Claude Juncker, fostul prim-ministru a postat o fotografie si un mesaj pe Twitter: "Am discutat cu @JunckerEU despre viitorul UE.Locul #RO este in nucleul dur al UE iar pt a ajunge acolo trebuie sa fie credibila si implicata".



De asemenea, s-a intalnit si cu Valdis Dombrovskis. "Intalnire f buna cu EC VP Dombrovskis. Pastrarea deficitului #RO sub 3% este esentiala. Masuri concrete sunt asteptate", a scris Dacian Ciolos pe aceeasi retea de socializare.

Marti, fostul prim-ministru va avea intalniri cu presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul si cu comisarul european pentru Politici climatice si energie, Miguel Arias Cañete.

Pe 22 martie, Dacian Ciolos se intalneste cu presedintele Parlamentului Europea, Antonio Tajani, cu prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, cu vicepresedintele CE, Jyrki Katainen si cu comisarul Günter Öttinger, responsabil pentru buget si resurse umane. In ultimele doua zile ale vizitei, Ciolos are prevazute o serie de reuniuni cu organizatii neguvernamentale de la Bruxelles si cu inalti functionari europeni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.