Fostul premier Victor Ponta sustine ca in ciuda faptului ca el si l-a asumat, termenii pactului de coabitare cu fostul presedinte Traian Basescu au fost stabiliti de presedintele PSD alaturi de un fost consilier prezidential, Iulian Chifu.

"Cand iei singur deciziile inevitabil unele sunt bune, altele mai putin bune, doar ca trebuie sa ti le asumi si nu trebuie sa le lasi pe altii. Eu am avut prostul obicei sa-mi asum eu tot. De exemplu, faimosul pact cu Traian Basescu. Mi l-am asumat eu. De scris si de negociat, l-a negociat Liviu Dragnea si a fost prezent cu mine acolo", a afirmat Victor Ponta, la DCNews LIVE.

Fostul premier a sustinut ca Liviu Dragnea primise acordul sau si al lui Crin Antonescu.

"A fost intotdeauna alaturi de mine, la toate deciziile, bune si rele. Numirea din 2013 a doamnei Kovesi, am discutat-o amandoi, eu si Liviu, acum am ramas eu omul rau. Nu am fost doar eu, am fost doi", a mai adaugat Victor Ponta, citat de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.