Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la dezbaterea motiunii de cenzura a PNL si USR, ca documentul ataca o problema in fata careia Guvernul Grindeanu s-a repliat, ministrii intelegand mesajul oamenilor din strada, motiv pentru care vor lua si alte masuri pentru a inchide "un conflict nedorit” creat din cauza unei "proaste comunicari”. El s-a adresat si opozitiei: ”Aveti grija ce va doriti! Acest Guvern vrea sa guverneze, lasati Guvernul sa guverneze!”

"Ma intreb de ce au depus aceasta motiune? Sa nu mai mareasca pensii si salarii? Acest guvern a facut pentru romani intr-o luna cat Ciolos nu a facut intr-un an. Ceea ce faceti creste riscurile la adresa Romaniei si o poate condamna la instabilitate. Aveti grija ce va doriti! Acest Guvern vrea sa guverneze, lasati Guvernul sa guverneze”, a spus Liviu Dragnea, la dezbaterea motiunii de cenzura.

Presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca Guvernul a inteles mesajul oamenilor din strada, motiv pentru care va lua si alte decizii.

"Motiunea ataca o problema in fata careia Guvernul s-a repliat deja. Guvernul a inteles mesajul oamenilor din strada si a decis sa retraga OUG privind modificarea Codurilor penale. Guvernul va lua si alte masuri pentru a inchide un conflict nedorit creat din cauza unei proaste comunicari in legatura cu acest obiect”, a completat liderul PSD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.