Edilul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca 95% dintre cei care protesteaza impotriva OUG 13/2017 nu au citit actul normativ si nici nu stiu ca proiectul gratierii nu a fost adoptat.
"Eu rezist unei stari de stres, de tensiune chiar, si astept sa se calmeze lucrurile. Astept ca cei 95% dintre cei care sunt in piata, care protesteaza si care au declarat ca nu au citit textul ordonantei sa faca acest lucru", a declarat primarul la un post de televiziune, citata de digi24.ro.

Edilul a fost intrebat de unde are acesta informatie: "Pe toate site-urile. Daca vreti va trimit linkul (...) Exista un studiu care s-a realizat si 95% spun ca nu au citit ordonanta de urgenta, ca nu stiu daca sunt doua ordonante sau una, care nu stiu ca proiectul gratierii nu a fost adoptat, ci trimis la Parlament", a raspuns Firea, potrivit puterea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.