Presedintele Klaus Iohannis sustine ca va analiza bugetele institutiilor care asigura securitatea nationala.

"Pentru mine, va spun sincer, un punct extrem de important va fi bugetul pe securitate nationala si asta nu inseamna numai armata. Securitatea nationala este asigurata de fortele armate care sunt: Armata, fortele MAI, serviciile secrete si o sa ma uit cu foarte, foarte mare atentie pentru ca, indiferent de jocurile politice, cu securitatea nationala nu are voie sa se joace nimeni, nici macar cei care au impresia ca ei conduc acum lucrurile, fiindca daca intram in zona de revansisme politice, de taieri de bugete numai asa, sa aratam cine are ultimul cuvant, cred ca am face o mare, mare eroare", sustine seful statului, citat de antena3.ro.

"Ma refer la situatia in care vom avea un proiect si o sa analizez cu foarte mare atentie toate bugetele pe toate institutiile care se ocupa de securitatea nationala", a declarat Iohannis, citat de romaniatv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.