Senatorul PMP, Traian Basescu, a reactionat dupa participarea presedintelui Klaus Iohannis la protestul din Piata Universitatii, sublinind ca prezenta sa nu a fost legitima, tinand cont de mesajul pe care l-a transmis multimii.

"Prezenta lui Klaus Iohannis ar putea fi legitima daca presedintele avea alt mesaj. Eu le-as fi spus: «Va rog sa aveti incredere, nu avem nevoie de instabilitate!» Probabil acesta era un mesaj pozitiv", a declarat Traian Basescu la Romania TV.

Seful statului si-a facut aparitia la protestele din Piata Univesitatii stand aproximativ un sfert de ora in mijlocul manifestantilor si a spus ca este inadmisibil sa fie schimbate legile in modul in care se intentioneaza si ca oamenii au de ce sa fie indignati. ”O gasca de oameni politici cu probleme penale vrea sa schimbe legislatia din Romania, vrea sa slabeasca statul de drept. Ori asa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil sa se schimbe legislatia si zeci, sute de politicieni certati cu legea sa se gaseasca cu dosarele curate si sa continue faradelegile. Romanii, pe buna dreptate, sunt indignati”, a declarat Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.