Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut prima intredevedere importanta in cadrul evenimentelor care pregatesc ceremonia de investire a presedintelui- ales Donald Trump, scrie activenews.ro.

"Am avut o discutie informala foarte buna cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate nationala in noua administratie Trump.

Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite si despre faptul ca securitatea nationala si stabilitatea reprezinta doi factori esentiali pentru dezvoltarea si prosperitatea unei natiuni. L-am asigurat ca actualul guvern de la Bucuresti va respecta angajamentul Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru aparare, iar dansul mi-a confirmat interesul special al SUA fata de Romania si dorinta noii administratii americane de a dezvolta parteneriatul cu tara noastra", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.