Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a avut o intalnire cu presedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentantilor, Ed Royce, cu care a avut "o discutie agreabila despre relatiile romano-americane", scrie antena3.ro.

"Ieri am avut ocazia de ma intalni cu un bun prieten al Romaniei din Statele Unite: presedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentantilor, domnul Ed Royce.

A fost o discutie agreabila despre relatiile romano-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea Romaniei confirmata de-a lungul timpului in mai multe momente dificile.

I-am transmis la randul meu atasamentul Romaniei fata de parteneriatul strategic cu SUA, precum si angajamentul guvernului de la Bucuresti de a dezvolta relatiile politice si economice dintre cele doua tari. L-am asigurat totodata pe domnul Royce ca #Romania va fi in continuare un pilon de incredere al relatiilor transatlantice", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.