Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Finantelor, Viorel Stefan au fost chemati la Palatul Cotroceni pentru discutii cu presedintele Klaus Iohannis despre bugetul pe 2017, dar si despre cum se vor gestiona efectele masurilor adoptate recent, informeaza ziare.com.

"Guvernul trebuie sa explice cum va gestiona efectele masurilor pe care le-a adoptat saptamana trecuta si care este impactul lor asupra bugetului. In acest sens, l-am chemat miercuri, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Sorin Grindeanu, impreuna cu ministrul de Finante. Discutia este una necesara pentru ca exista foarte multe ingrijorari privind modul in care aceste decizii ar putea afecta economia", a scris seful statului pe Facebook.

Madalina Dobrovolschi, purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale a anuntat in preaabil ca presedintele Klaus Iohannis, a avut o discutie la telefon cu premierul Sorin Grindeanu si l-a invitat la Palatul Cotroceni pentru o analiza "clarificatoare" privind bugetul pe 2017, noteaza mytex.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.