Fostul presedinte Traian Basescu a transmis un mesaj dur pentru "deontologii din presa", mentionand si inregistrarile publicate de Sebastian Ghita, scrie antena3.ro.

"Deontologii!
Sunt oameni care exhiba propriul lichelism in spatiul public. Drept pentru care au ajuns sa presupuna, nici mai mult, nici mai putin, ca am fost inteles cu Sebastian Ghita sa fac inregistrarea despre infractorul condamnat Voiculescu, pe care ulterior acesta s-o faca public. Probabil, asa ar fi facut ei daca ar fi fost in situatia mea.

Nu, dragi 'lingatori de clante', nu am intelegeri cu nici un ticalos, asa cum nu am avut nici in timpul mandatului nici cu Vantu, nici cu Voiculescu, nici cu Patriciu (Dumnezeu sa-l ierte), nici cu Ghita si cu nici un patron de presa, fie ca a fost mare sau mic, cum nu am avut intelegeri nici cu presa controlata de institutii ale statului sau cu 'deontologii' din presa", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.