Traian Basescu scrie intr-o postare pe Facebook ca inregistrarile prezentate de Sebastian Ghita sunt reale, dar sunt editate, ceea ce creeaza confuzii.

"Cu privire la aceste inregistrari, fac urmatoarele precizari:

1. Inregistrarile au fost facute in cadrul unor discutii private in ultimele luni ale anului 2016;

2. Recunosc inregistrarile ca fiind reale;

3. Autorul a procedat la editarea inregistrarilor, ceea ce este de natura a crea unele confunzii;

4. Nu m-am intalnit niciodata cu judecatoarea Camelia Bogdan si, implicit, nici nu am discutat cu domnia sa dosarul Voiculescu;

5. Afirmatiile mele sunt legate de informatii primite de la structurile specializate si nu de la procurori sau judecatori, cu care nu am discutat niciodata dosarul ICA (Voiculescu);

6. Inca inainte de terminarea mandatului si, in mod deosebit, dupa terminarea acestuia, am vorbit frecvent in spatiul public, dar si in intalniri private, exemplificand ceea ce eu consideram a fi abuzuri cu elemente din dosare pe care le cunosteam. In acelasi timp, am vorbit, ori de cate ori am avut ocazia, despre nevoia punerii sub control real de catre Parlament a activitatii serviciilor de informatii, si, in mod deosebit, a SRI", noteaza fostul presedinte pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.