Dupa intalnirea cu Christian Kernn, cancelarul Austriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, se va intalni in cursul zilei de luni cu premierul suedez Stefan Löfven, la Stockholm, noteaza stiripesurse.ro.

"Luni sunt invitat de premierul Suediei, o sa fiu la Stockholm. O sa avem o discutie pe politica europeana si pe migratie. Dar ma intereseaza foarte mult o discutie despre modelul economico-social suedez, unde nivelul de trai este foarte ridicat, salariile sunt foarte bune, dar si partea de asigurari sociale este foarte buna", a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea Tv.

"Dupa intrevederea de joi cu cancelarul Austriei, am placerea de a ma intalni cu premierul Suediei. Agenda intalnirii va cuprinde teme privitoare la politica europeana legata de migratie si redistribuirea cresterii economice catre cetateni. Cred ca putem creste nivelul de trai din Romania, putem creste economia si salariile, astfel incat sa ii aducem acasa pe multi romani din diaspora", a scris social-democratul duminica, pe Facebook.


Liviu Dragnea a avut anterior si o intrevedere cu Christian Kern, Cancelarul Austriei, cei doi discutand despre programul economic al PSD, despre planurile social-democratilor in legatura cu politica externa a tarii, precum si despre obiectivele lor in sectorul forestier.

Citeste si: [Video] Liviu Dragnea a avut o intrevedere cu Christian Kern, Cancelarul Austriei. Despre ce au discutat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.