Liviu Dragnea a anuntat ca a avut o intredere cu Christian Kern, Cancelarul Austriei, cei doi discutand despre programul economic al PSD, despre planurile social-democratilor in legatura cu politica externa a tarii, precum si despre obiectivele lor in sectorul forestier, informeaza b1.ro.

"Am discutat astazi cu Christian Kern, Cancelarul Austriei, despre programul economic al PSD pentru a aduce mai multi romani in clasa de mijloc, despre dezideratul firesc al accederii Romaniei in Schengen, despre cooperarea noastra in cadrul strategiei Dunarii.

Totodata, cum in programul nostru de guvernare avem un proiect de impadurire masiva, am discutat si despre taierile de paduri. Am spus ca vom introduce reguli clare, precise si dure in ceea ce priveste regimul taierilor forestiere. Romania va fi deschisa spre companiile austriece, cu conditia sa respecte legea si protectia mediului", a scris Dragnea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.