Premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma Romania 100, proiect care include 10 principii ale unei guvernari, scrie evz.ro.

In primul rand, in document, premierul tine sa reaminteasca ca a promis ca nu va candida la alegerile parlamentare si spune ca decizia sa "ramane ferma", noteaza stirileprotv.ro.

De asemenea, Ciolos subliniaza ca in 2018 Romania va celebra centenarul Marii Uniri, informeaza dcnews.ro.

"In 2018, Romania va celebra centenarul Marii Uniri. 100 de ani au insemnat cicluri dramatice, de la totalitarism catre democratie, de la razboaie si crize profunde la integrarea in NATO si Uniunea Europeana. Daca vrem ca Romania sa creasca, avem nevoie de o reforma profunda a statului. Avem nevoie de o reimprospatare profunda a clasei politice, de principii pe care noi, ca societate, sa ni le asumam dincolo de angajamente politice si cicluri electorale.

De aceea, va propun Platforma #Romania100 – Romania la 100 de ani - 10 principii ale unei guvernari pentru cetateni, insotite de un portofoliu de proiecte nationale care cred ca ar trebui continuate sau incepute de guvernul viitor. O platforma pentru a ne recastiga increderea in Romania si in noi insine", a scris prin-ministrul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.