Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca anuntul candidaturii sale va fi facut duminica, in cadrul Conferintei judetene a PSD Teleorman, in filiala din care face parte si in judetul pe care il "iubeste".

"As putea spune ca nu se mai pune problema <<daca>>, ci se pune problema <<cand>> (voi face anuntul - n.r.). Duminica, la Conferinta Judeteana de la Teleorman, voi face anuntul. Cred ca acest anunt trebuie facut in organizatia din care am facut parte si din care fac parte si din care voi face parte intotdeauna si in judetul pe care il iubesc foarte mult", a spus Dragnea.

Intrebat daca a fost deranjat de intrarea in cursa a lui Robert Negoita, Dragnea a negat, spunand ca "oricine este liber sa candideze in partid". "Competitia, de obicei, este buna", a adaugat Dragnea.

Liderul PSD a evitat insa sa comenteze daca modul in care Negoita si-a anuntat candidatura a fost bine ales. "Eu evit sa analizez si sa comentez acest lucru", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea declara luni, la finalul Comitetului Executiv al partidului, ca nu poate spune inca daca va candida la presedintia PSD, dar lucreaza la un program politic. "In urmatoarele zile o sa-mi finalizez un posibil proiect politic pentru PSD si obiectivele pe care cred eu ca trebuie sa le atinga acest partid si daca o sa ajung la concluzia ca eu pot sa contribui la atingerea acestor obiective atunci cu inima usoara voi anunta candidatura. E o chestiune de zile", spunea Dragnea.

Dragnea a preluat sefia interimara a PSD dupa ce Victor Ponta a renuntat la functia de presedinte, pe fondul problemelor in justitie.

Liderul interimar al PSD are, pe 28 septembrie, primul termen in recursul din Dosarul Frauda la Referendum, in care a fost condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare.

Senatorii Daniel Savu si Serban Nicolae, precum si primarul Sectorului 3, Robert Negoita, si-au anuntat deja intentia de a candida la sefia PSD in 11 octombrie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.