Actuala conducere a PSD este interimara, ca urmare a depunerii mandatului de catre Victor Ponta in CExN de dupa esecul la prezidentiale, a declarat, vineri, europarlamentarul Catalin Ivan, el apreciind ca, in consecinta, este imposibil ca un congres de alegeri sa fie evitat.

"In primul rand, este imposibil de evitat congresul. Faptul ca va fi Consiliu National in martie, din punctul meu de vedere, este tarziu, dar e bine si atunci ca va avea loc. Dar consiliul va stabili data congresului, pentru ca asa cum au spus cei doi lideri, avem acum la conducerea PSD o conducere interimara, care asigura buna functionare a partidului pana la congres", a spus Ivan, pentru MEDIAFAX.

El a precizat ca actuala conducere a PSD nu poate sta in interimat pe perioada nedeterminata sau pana in 2017, asa cum sustinea presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea.

"Nu exista interimat pe perioada nedeterminata sau pana in 2017. Nu poate sa fie. Am avut alegeri, am pierdut, trebuie sa fie congres", a spus Ivan.

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a fost intrebat, joi, daca Victor Ponta va ramane presedintele PSD pana in 2017, el raspunzand "De ce nu?", precizand ca data si ordinea de zi a viitorului congres al partidului vor fi decise la sedinta Consiliului National, din luna martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.