PMP isi propune sa dea viitorul presedinte al Romaniei si sa fie prima formatiune care incepe campania electorala, a declarat, marti, liderul formatiunii, Elena Udrea, la sedinta Colegiului National al partidului.

De altfel, membrii colegiului au primit o mapa a sedintei in care se afla o foaie inscriptionata cu "lista sustinatorilor pentru alegerea presedintelui Romaniei, candidat Elena Gabriela Udrea".

Udrea a spus, la inceputul sedintei, ca PMP isi decide candidatul pentru prezidentiale prin vot, si ca ,"indiferent cum ar fi evoluat situatia", trebuia sa se ajunga la acest vot, potrivit statutului, scrie MEDIAFAX.

"Candidatul PMP este votat de Colegiul National, vom discuta cu toti cei care reprezinta partidul in teritoriu situatia de pana acum, atingerea obiectivelor pe etape si capacitatea partidului de a se mobiliza astfel incat PMP sa aiba candidat in turul doi si sa-l invinga pe Victor Ponta. Avem toate argumentele sa ne propunem sa dam si viitorul presedinte al Romaniei", le-a spus Udrea celor prezenti.

De asemenea, ea a mai spus ca "tocmai a aflat" ca acum candidatul PDL-PNL pentru prezidentiale "va avea probleme in a obtine votul celui care l-a adus la Bucuresti", adica votul lui Crin Antonescu.

Lucrarile Colegiului National al PMP continua presa neavand acces la dezbateri.

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca exclude categoric o candidatura independenta la prezidentiale, el mentionand ca nu se va implica in sustinerea campaniei lui Klaus Iohannis si ca va vedea daca il va vota pe acesta.

Intrebat de moderator daca se va implica in sustinerea campaniei lui Iohannis, Antonescu a raspuns: "Nu, categoric nu, pentru ca sunt un om responsabil".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.