Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, sambata, inaintea primei sedinte a Biroului Politic Central al partidului, ca il propune pe Daniel Chitoiu pentru functia de secretar general, iar pe Andreea Lambru si Bogdan Nica pentru functii de secretar general adjunct.

Alegerea secretarului general si a secretarilor generali adjuncti se face de catre Biroul Politic Central, la propunerea presedintelui formatiunii.

Tariceanu a spus, totodata, ca pe ordinea de zi a primei sedinte a BPC figureaza si strangerea de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost ales, sambata, in functia de presedinte al Partidului Liberal Reformator, cu 1167 de voturi „pentru” din 1183 voturi valabil exprimate. Tariceanu a fost singurul candidat la functia de presedinte al partidului.

Citeste si: Tariceanu, noul lider al PLR: Acest vot imi da speranta ca voi ajunge presedintele Romaniei!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.