Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca transmite public premierului Victor Ponta "rugamintea ca, pana marti - miercuri, poate se gandeste la alte solutii" privind nominalizarile pentru Cultura si Buget, "care sa fie reprezentative pentru Guvernul Romaniei".

"Transmit public rugamintea ca, pana marti - miercuri, poate se gandeste la alte solutii, care sa fie reprezentative pentru Guvernul Romaniei", a spus seful statului, potrivit MEDIAFAX.

Basescu, despre nominalizarile de ministri: Le consider NEPOTRIVITE!

El a aratat ca apelul sau este ca premierul Victor Ponta "sa se uite catre alti tineri", pentru ca ar exista riscul sa fie "decredibilizata" promovarea tinerilor in Guvern.

"Apelul meu este ca domnul prim-ministru Victor Ponta sa se uite catre alti tineri, pentru ca avem riscul urias sa decredibilizam promovarea tinerilor in Guvern", a spus Basescu.

El a adaugat ca ar putea fi intrebat de ce nu respinge nominalizarile, mentionand ca, dupa cum il cunoaste pe Victor Ponta, "exista riscul sa faca nominalizari mai proaste". "Nu resping propunerile deocamdata, astept pana marti - miercuri, pentru ca ar exista riscul sa am din partea premierului doua nominalizari mai catastrofale", a mai spus Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.