Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, la Craiova, la Consiliului National al partidului, ca si-a lansat candidatura pentru alegerile prezidentiale "putin mai devreme, la Novaci, la Bengesti, alaturi de oameni care reprezinta Romania adevarata".

Premierul a declarat ca si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei fara sa stie si fara sa-si programeze astfel in comunele inundate Novaci si Bengesti, alaturi de oameni care reprezinta Romania adevarata.

"Eram cu totii pregatiti azi sa-mi lansez candidatura. Dumnezeu asaza lucrurile mult mai bine si mi-am lansat deja candidatura pentru a fi presedintele romanilor la Novaci, la Bengesti, alaturi de oameni care de fapt reprezinta Romania adevarata, nu Romania din carti sau de la televizor", a spus Ponta, in deschiderea discursului sau tinut in fata Consiliului National al PSD, scrie MEDIAFAX.

El a spus ca si-a lansat candidatura fara sa stie, fara sa-si programeze in acest fel, alaturi de eroi care au scos oameni din mijlocul apelor si care ajuta oameni la nevoie.

"Mi-am lansat candidatura fara sa stiu, alaturi de oameni curajosi, dar si de oameni deznadajduiti, care asteptau de la mine si de la noi un sprijin. Cred ca mi-am lansat candidatura, fara sa ma gandesc asa, alaturi de romani, de acei care de fiecare data au avut nevoie sa stie ca nu sunt singuri la nevoie", a mai spus Ponta.

El a aratat ca se va intoarce la Novaci in cursul serii.

"Ma intorc in aceasta seara (n.red. - marti seara) la Novaci, vreau sa stie acei oameni ca sunt alaturi de ei", a mai spus Ponta.

Victor Ponta a ajuns la Craiova, la reuniunea Consiliului National, venind din judetul Gorj, afectat de inundatii. Victor Ponta a inspectat, marti dupa-amiaza, comuna gorjeana Bengesti si un baraj din zona, precum si orasul Novaci, unde o viitura de peste trei metri a afectat grav orasul, sute de oameni fiind evacuati.

Ponta a ajuns la Sala Polivalenta din Craiova, unde are loc evenimentul, in jurul orei 19.00, reuniunea Consiliul National incepand, conform programului, la ora 18.00, in absenta sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.