Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, intrebat despre declaratiile premierului Victor Ponta despre variantele pe care le are PNL in privinta lui Klaus Iohannis, ca seful Guvernului nu este in situatia sa aseze cum doreste propunerile de ministri PNL.

"Domnul Ponta nu este, nici prin functie, nici prin situatia sa in general, in vreo calitate sa fie de acord sau sa nu fie de acord, sa aseze dansul cum doreste propunerile PNL. Domnul Ponta ca prim-ministru are intr-adevar, si i-am respectat intotdeauna acest drept, dreptul de a spune: «Cutare om mi se pare incompetent, nu pot sa lucrez cu el si asa mai departe». Domnul Ponta a spus despre toti acesti oameni ca sunt foarte buni, cu precadere Klaus Iohannis, s-a intrecut cu domnul Basescu in a saluta venirea lui Klaus Iohannis in Guvern si ca atare pe pozitiile pe care noi le detinem si la care noi avem dreptul nu domnul Ponta face ordine. Asta e o chestiune simpla si pe care cred ca pana la urma o va intelege toata lumea", a declarat Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PNL a precizat ca liberalii nu au solicitat extinderea pozitiilor din Guvern, ci mentinerea actualelor pozitii pe care PNL le-a detinut si le detine in Guvern.

"Pe scurt, si simbolic spus, inca o data, ramane cum am vorbit. Domnul Ponta are de ales, simbolic, repet, intre Klaus Iohannis si Dan Voiculescu", a mai precizat liderul PNL.

Citeste si: Ponta: Iohannis poate fi la Interne, sau vicepremier si la Finante


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.