Presedintele Traian Basescu a declarat ca Victoria Nuland a venit la Bucuresti emisar al Guvernului SUA si a transmis un mesaj extrem de serios, menit sa ii ingrijoreze pe romani si pe politicieni, legat de statul de drept din Romania, care din vara lui 2012 este continuu pus sub semnul intrebarii.

Basescu a spus ca a dorit sa transmita exact si corect mesajul vizitei Victoriei Nuland.

"Este un mesaj care sa ii ingrijoreze pe romani si, in mod egal, pe politicieni", a spus Basescu, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca Neuland a venit ca emisar al Guvernului SUA, care a avut de transmis un mesaj extrem de serios legat de statul de drept din Romania, care din vara anului 2012 este continuu pus sub semnul intrebarii.

Asistentul secretarului american de Stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, a efectuat, vineri si sambata, o vizita la Bucuresti, in cadrul careia a fost primita la Cotroceni de presedintele Traian Basescu si s-a intalnit cu ministrul de Externe, Titus Corlatean, cu procurorul-sef al DNA, Laura-Codruta Kovesi, dar si cu membri ai societatii civile.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, daca vizita subsecretarului de stat SUA Victoria Nuland are legatura cu investitia de la Deveselu, el raspunzand ca aceasta vizita are legatura cu un subiect care este de competenta CSAT si, prin urmare, e confidential.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.