Premierul Victor Ponta a declarat ca el nu se bate cu justitia, ci cu presedintele Traian Basescu si "cozile lui de topor", aratand ca a observat ca seful statului nu a inteles acest lucru deoarece l-a acuzat de un atac la adresa justitiei.

"Sunt convins ca sunteti alaturi de mine in batalia cu regimul Basescu. Am vazut ca nu a inteles domnul presedinte, ca m-as bate cu justitia. Eu nu ma bat cu justitia, ma bat cu el si cu cozile lui de topor. Va rog pe toti sa aveti curaj si stim ca, pentru ceea ce ne-au votat oamenii, ce se intampla in fiecare zi se va intampla in mod sigur pana in luna decembrie", a spus Ponta ministrilor, in sedinta de guvern, transmite MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, marti, "imperativ" prim-ministrului Victor Ponta "sa inceteze de indata orice atac la adresa justitiei si sa reintre in atributiile constitutionale ale functiei de prim-ministru".

Citeste si: Declaratiile lui Ponta despre condamnarea lui Nastase, analizate de CSM


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.