Vicepremierul Liviu Dragnea s-a declarat extrem de nemultumit de colaborarea cu PNL in cadrul USL, acuzand proiectele de legi initiate de liberali pe descentralizare sau pe legea electorala, scrie hotnews.ro.

Numarul doi in PSD a cerut o discutie "urgenta" in USL pentru a vedea daca mai "avem puterea sa ducem impreuna la capat ce am promis" in campania electorala.

Intrebat de ziaristi cum isi explica aparitia in Parlament a unui proiect de lege al liberalilor care propune alegerea primarilor in doua tururi de scrutin fara o discutie prealabila in USL, Dragnea a raspuns:

"Se explica inexplicabil. Am scos un porumbel dar nu stiu ce sa spun altceva", dupa care a adaugat: "Aceasta tara nu poate fi guvernata in acest mod".

Intrebat daca o sa discute acest subiect in USL, vicepremierul a replicat: "O sa o discutam in Parlament. Din moment ce nu s-a discutat in USL cand s-a depus, discutam in Parlament si o transam in Parlament. Acestea sunt lucruri care trebuie transate foarte rapid. Suntem in stare sa mergem mai departe cu acest USL si sa urmarim obiectivele stabilite politic in programul USL prezentat in 2011 pe diferite domenii, pe programul de guvernarea, asumat de noi, facut de noi cu buna credinta, bine. Nu putem? Trebuie sa hotaram sa nu mai pacalim populatia", a aratat Dragnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.