Ministrul delegat pentru IMM, Maria Grapini, a declarat ca va demisiona daca premierul Ponta ii va cere sa paraseasca functia, mentionand ca isi asuma afirmatiile referitoare la activitatea Guvernului.

"Nu am ajuns inca la actul de demisie, dar daca premierul imi va cere demisia, voi pleca din Guvern. Imi asum ceea ce am spus, dar declaratia mea trebuie luata in intreg contextul. Domnul premier trebuie sa citeasca toata declaratia mea", a declarat Grapini pentru MEDIAFAX, mentionand ca ea a criticat in mai multe randuri ritmul lent in care se iau anumite decizii in Guvern si slaba pregatire a angajatilor din sectorul public.

Grapini a declarat, marti, ca poate sa intre in Cartea Recordurilor prin pozitia unicat a unui ministru care vine si spune in public ce prost este Guvernul din care face parte, si ca membrii acestuia nu inteleg mediul de afaceri.

Citeste si: Ponta: Daca Grapini e nemultumita, sigur o sa gasim un ministru mai bun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.