Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat marti ca poate sa intre in Cartea Recordurilor prin pozitia unicat a unui ministru care vine si spune in public ce prost este Guvernul din care face parte, si ca membrii acestuia nu inteleg mediul de afaceri.

"Daca s-a inteles ca eu am apasat prea mult pe Guvern este ceva unicat, pentru ca niciun ministru nu a venit pana acum si sa spuna ce prost e Guvernul. Nu? Intru si eu in Cartea recordurilor", a spus Grapini, potrivit MEDIAFAX..

Ea a raspuns astfel unei critici aduse de Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, care i-a reprosat ministrului ca vorbeste prea mult despre ce trebuie sa faca statul pentru mediul de afaceri si pentru firme, si ca a apasat prea mult pedala Guvernului.

Vasilescu a facut aceasta observatie dupa ce a afirmat ca decizia de stopare a creditarii adoptata la nivel de varf in multe banci pe motiv de criza, insolvente, sau management prost reprezinta o judecata gresita, dar banca centrala nu este minister si nu poate le poate spune ce sa finanteze.

Citeste si: Grapini: Guvernul nu intelege perfect problemele mediului de afaceri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.