Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, asa cum Victor Ponta il intreba pe el cati bani a luat pentru proiectul de la Rosia Montana, desi nu era semnat nimic, acum il intreaba si el: "Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru proiect?".

"Va aduceti aminte cum tipa Victor Ponta din opozitie cati bani a luat Basescu pentru semnarea proiectului de la Rosia Montana si nici nu semnasem nimic, acum il intreb eu: Ponta cati bani ai luat sa semnezi pentru Rosia Montana?", a afirmat seful statului intr-un interviu la "Adevarul", transmite MEDIAFAX.

Basescu a precizat ca Victor Ponta trebuie intrebat ce il intreba si acesta pe el cand sustinea proiectul, adaugand ca in acest caz nu poti sa fii "inconsecvent".

El a adaugat ca nu a vazut inca proiectul Guvernului privind Rosia Montana, insa considera ca o redeventa de 6% este una relativ consistenta, la care se adauga o participare a statului de 25%, explicand ca, practic ,Victor Ponta a ramas pe aceleasi cifre negociate de Emil Boc.

Basescu a mai spus ca el a fost un partizan al proiectului Rosia Montana, in timp ce Emil Boc nu a fost si de aceea proiectul "nu s-a facut" in timpul guvernarii Boc.

Citeste si: Basescu: Nu exclud sa convoc referendum pentru Rosia Montana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.