Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor si i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.
"Premierul a transmis presedintelui PNL ca nu este de acord ca Nini Sapunaru sa preia functia de ministru al Transporturilor si a cerut o alta nominalizare", au declarat sursele citate.

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, joi seara, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, catre forurile de conducere ale partidului, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunand ca a fost de acord si ca a fost autorizat sa anunte acest lucru.


Joi seara, premierul Victor Ponta a evitat sa comenteze aceasta informatie. Conducerea PNL urmeaza sa analizeze duminica propunerea pentru functia de ministru al Transporturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.