Europarlamentarul PDL Elena Basescu, considera ca, "din ura politica", premierul Victor Ponta "ar fi in stare sa lase un om sa moara".

"Din ura politica, Ponta ar fi in stare sa lase un om sa moara. Cat de jos poate cobori un premier al Romaniei?", scrie Elena Basescu pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut "nesimtirea" ca, dupa ce "i-a facut dosar penal", sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in
Turcia pentru a analiza starea de sanatate a lui Florin Cioaba. Ponta a spus intr-o conferinta de presa la Suceava ca statul roman intervine in cazul unui cetatean roman aflat intr-o situatie cu totul speciala in afara tarii.

"Daca e vorba de un cetatean roman aflat intr-o situatie speciala, copii, cazuri cu totul speciale, statul roman, atat cat putem sa ne permitem, nu putem foarte des, sigur ca, pe cheltuiala statului roman, intervenim in situatii cu totul si cu totul speciale", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a aratat ca in cazul lui Florin Cioaba familia plateste, iar medicul Serban Bradisteanu a plecat in Turcia pe banii familiei.

"Ma bucur ca doctorul Bradisteanu nu are termen la tribunal, ca i-a facut Basescu dosar. Deci, Basescu i-a facut dosar penal si acum l-a rugat sa mearga in Turcia si ma bucur ca nu are termen la tribunal, ca nu putea sa mearga doctorul Bradisteanu, pentru ca trebuia sa se duca la tribunal, unde i-a facut Basescu dosar. Apropos de ticalosie si de tupeu, dupa ce-i faci dosar penal unuia dintre cei mai buni medici din Romania, mai ai si nesimtirea sa-l suni la telefon sa-l rogi sa ajute pe cineva", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.