Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, mentionand ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitarea a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului in legatura cu HG din 24 iulie privind CFR Marfa
Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17.05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii (CSAT) a fost depusa o solicitarea a Guvernului Romaniei pentru convocarea unei sedinte a CSAT cu privire la Hotararea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare de actiuni intre stat, prin Ministerul Transporturilor, in calitate de vanzator, si Societatea Comerciala Grup Feroviar Roman S.A., in calitate de cumparator, avand ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de actiuni, reprezentand 51% din capitalul social al Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa «C.F.R. Marfa» - S.A. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis convocarea de urgenta a CSAT vineri, 2 august, la ora 11.00.

Sursa citata mentioneaza ca, in cazul in care prim-ministrul Victor Ponta nu poate raspunde convocarii la sedinta CSAT, este invitat, fara drept de vot, conform legii, vicepremierul Gabriel Oprea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.