Presedintele Traian Basescu si liderul PNL Crin Antonescu au o intalnire, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, dupa ce seful statului a spus vineri ca doreste sa discute cu presedintele PNL despre nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor.

Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX ca liderul PNL tocmai a revenit din vizita in SUA.

Conform acelorasi surse, discutia dintre Traian Basescu si Crin Antonescu este tete-a-tete.

La ora transmiterii acestei stiri, intalnirea este in curs de desfasurare.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, el precizand ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea.

Intrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor, presedintele Basescu a raspuns: "Sa vedem, mai reflectez, nu va ascund ca as vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu. Inteleg ca se intoarce in acest week-end si as vrea sa gasim o formula care sa fie buna. Voi vedea daca si dansul mentine propunerea, dar as vrea sa discut si cu Crin Antonescu".

Deputatul Ovidiu Silaghi a fost nominalizat, marti, prin vot, de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.