Presedintele Traian Basescu este comic atunci cand incearca sa spuna ca e mai bun pentru postul de prim-ministru, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca ceea ce face seful statului nu are nicio relevanta.

"Mi s-a parut comic domnul presedinte, cum incearca sa spuna ca e mai bun ca mine. Mai bun la ce? N-am inteles la ce e mai bun. Sincer, ce face domnul presedinte nu are nicio relevanta", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Digi 24, ca nu doreste sa devina sef de guvern si ca Victor Ponta mai are ani buni pana sa devina un premier acceptabil, adaugand: "El stie ca eu sunt un premier mai bun decat el".

Intrebat daca se pregateste pentru a deveni premier, Basescu a raspuns, razand: "Nu".

"Nu am nevoie sa ma pregatesc, sunt pregatit", a spus presedintele, subliniind ca este vorba despre o gluma.

Presedintele a spus insa ca este un premier mai bun decat Victor Ponta.

"El stie ca sunt mai bun ca prim-ministru decat el, eu nu am nevoie sa ma pregatesc, el mai are nevoie de ani buni sa devina un premier acceptabil", a afirmat presedintele Traian Basescu.

Basescu a adaugat ca faptul ca el e mai bun ca prim-ministru decat Ponta este "indiscutabil, e o realitate, nu o rautate".

Presedintele a spus ca ar vrea ca Ponta sa "treaca de statutul de agent constator", adaugand ca nu ii plac "prim-ministrii constatori".

La inceputul acestei saptamani, premierul Victor Ponta a afirmat ca faptul ca presedintele Traian Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de prim-ministru, deoarece Presedintia nu are nicio legatura cu agricultura.

"Daca pot sa glumesc, daca domnul presedinte Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de prim-ministru, ca nu are nicio legatura Presedintia cu agricultura", a spus Ponta.

El a precizat totodata ca nu vede posibila o astfel de "rocada", in care Basescu sa fie prim-ministru, iar el sa devina presedinte, explicand ca il sustine pe Antonescu pentru functia prezidentiala.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.