Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca data referendumului de modificare a Constitutiei va fi stabilita in urma discutiilor din cadrul USL.

"Am evocat acest lucru si am formulat oficial punctul de vedere ca acest efort de modificare a Constitutiei e unul foarte serios. Nu e un episod dintr-un joc politic. Nu e Constitutia lui Crin Antonescu sau a nu stiu cui. Nu ne batem joc de oamenii care vin la vot", a declarat Antonescu, potrivit rtv.net.

Liderul PNL a afirmat ca cetatenii care doresc sa isi exprime punctul de vedere vor fi chemati la vot la "momentul optim".

"De aceea vom gasi momentul optim sa facm in asa fel incat oamenii sa nu se exprime degeaba. E vorba de momentul optim ca acei cetateni ai Romaniei care vor sa-si exprime punctul de vedere sa nu vina la vot degeaba. Vom lua o decizie in USL si va vom informa. Eu, in principiu, cred ca un referendum trebuie facut separat de alte alegeri", a mai adaugat Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.