Victor Ponta transmite, luni, intreaga sa compasiune catre familiile romanilor decedati in urma tragicului accident din Muntenegru si asigura ca autoritatile romane iau, in prezent, toate masurile necesare pentru sprijinirea celor raniti.

De asemenea, Guvernul va intreprinde rapid toate verificarile necesare pentru a se constata daca firma implicata in organizarea transportului a respectat toate prevederile legale de siguranta.

"Regret enorm cele intamplate in Muntenegru si doresc sa transmit condoleante si intreaga mea compasiune familiilor indoliate, care trec acum prin niste momente extraordinar de dificile. Vreau sa dau asigurari ca Guvernul va face tot ce ii sta in puteri pentru a oferi ajutorul necesar depasirii acestui moment, atat familiilor, cat si autoritatilor implicate. O asemenea tragedie este o grea incercare pentru toti romanii, iar, in astfel de clipe, cel mai important este sa fim uniti si solidari", a spus premierul intr-un comunicat al Guvernului.

Primul-ministru a anuntat ca, inca de duminica seara, de la momentul producerii accidentului, a dispus masuri pentru implicarea directa a autoritatilor romane.

Executivul precizeaza ca s-a tinut si se tine in permanenta legatura cu autoritatile muntenegrene si inca de duminica s-au pus la dispozitie aeronave pentru asigurarea transportului catre si dinspre Muntenegru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.