Lucian Duta considera ca reactia conducerii CNAS dupa numirea lui in Consiliul de Administratie arata ca cineva, probabil, se teme de votul sau, de faptul ca ar putea identifica de ce nu a fost finalizat proiectul cardului national de sanatate, precizand ca votul lui este doar unul din sapte in CA.

"Este vorba de un singur post din sapte. Este un vot din sapte, aproape fara nicio putere. De ce le este frica de un vot?", a declarat pentru MEDIAFAX Lucian Duta.

El a spus ca, probabil, facand parte din Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, ar putea identifica de ce nu a fost finalizat proiectul privind cardul national de sanatate.

"Am spus ca ma duc pentru proiectul meu de suflet, respectiv cardul national de asigurari de sanatate. As vrea sa finalizez acest proiect si, sigur, ca in calitatea mea de membru in Consiliul de Administratie, as putea sa identific cine se opune acestui lucru", a mai spus Lucian Duta.

Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate considera numirea lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie al institutiei "o gafa" a Administratiei Prezidentiale, "specifica organizatiilor mafiote", si ameninta ca, pana la retragere acesteia, CA nu se va intruni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.