Liderul PSD, premierul Victor Ponta considera ca senatorul liberal Ioan Ghise nu a avut mandat din partea conducerii PNL atunci cand i-a cerut demisia, deoarece acesta este "un personal independent", astfel ca s-ar certa degeaba cu liderul PNL Crin Antonescu.

"Nu cred ca Ghise a avut mandat din partea conducerii PNL, m-as certa degeaba cu Crin Antonescu", a spus Ponta, aflat in Germania.

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat marti pentru MEDIAFAX ca Partidul National Liberal se delimiteaza de afirmatiile senatorului Ioan Ghise, care a cerut demisia premierului Victor Ponta, Voicu precizand ca liberalii sustin "fara nicio rezerva" proiectul politic al USL.

Senatorul PNL Ioan Ghise a afirmat intr-un interviu pentru ziare.com ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie ca urmare a incheierii acordului de coabitare cu presedintele Traian Basescu.

"Premierul trebuie sa isi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea, il mai alegeau? Poate nici macar deputat. Cand faci o constructie pe catiiva ani, tu coabitezi cu aliatii sau cu adversarul? Adversarul anuntat inainte de alegeri e partenerul de dupa alegeri. Iar aliatii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de dupa alegeri. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete", a spus Ghise.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.