Politica 27 Mai 2013 10:54
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminica, la aniversarea PDL, ca "praful si pulberea" se vor alege de cei care parasesc partidul si a aratat ca oricine isi are locul in PDL, dar "sa vina la munca".

"Nu o data cand ne-a fost greu unii ne-au parasit! Nu s-au inhamat la munca, ne-au parasit si in 2000, erau unii chiar ministri, ne-au parasit pe urma altii. Ce s-a ales de ei si de carierele lor politice dupa aceea? Praful si pulberea! Asa se va alege de toti cei care cred ca pot functiona in afara acestui partid, dupa ce au primit atatea de la el! Nu-si vor gasi viitorul politic decat in Modrogan, in curtea asta, punand osul la cresterea acestui partid, asa cum facem toti!", a spus Vasile Blaga pe scena amenajata in curtea sediului PDL, pentru sarbatorirea a 20 de ani de la infiintarea partidului, transmite MEDIAFAX.

Vasile Blaga a vorbit si despre democrat-liberalii care critica PDL, aratand ca acestia nu pot fi in acelasi timp si in interiorul, dar si in afara partidului.

"Oricine isi are locul in acest partid, dar sa fie sincer cu el, sa-l iubeasca, sa se exprime in interiorul lui si sa vina la munca mai ales atunci cand partidului ii este greu, cum este acum. Nu poti fi in acelasi timp si in interiorul lui, si in afara partidului. Nu poti lovi partidul atunci cand ii este greu, din calcule politice meschine pe care le faci de obicei doar pentru tine - «oare voi mai fi pe vreo lista, oare voi mai vizita vreun Parlament altfel decat cu bilet de intrare?». Asta-i mana in lupta pe unii, nu pe cei de aici", a mai spus Vasile Blaga.

Pe scena, alaturi de Blaga s-au aflat Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Cezar Preda, Andreea Paul, Anca Boagiu, Liviu Negoita, Traian Ungureanu, Traian Igas, Radu F. Alexandru, Mircea Toader, Cristian Radulescu.

La sarbatorirea zilei partidului a venit si Elena Udrea, care nu s-a aflat insa pe scena, ci printre membrii si simpatizantii PDL adunati in curtea partidului, ca si Adriean Videanu.

De la reuniune a lipsit fostul presedinte al partidului Emil Boc, Blaga precizand ca acesta se afla la Cluj unde sarbatoreste zilele orasului si il are ca invitat pe ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.