Presedintele Traian Basescu a discutat cu localnicii din comuna constanteana Pestera, iar la un moment dat s-a asezat la o masa amplasata in zona unde au avut loc spectacole cu prilejul Zilei localitatii si a ciocnit un pahar cu bere cu cativa oameni.

Dupa ce a vizitat muzeul din Pestera, presedintele s-a deplasat cu un autoturism la marginea localitatii, unde au loc manifestarile prilejuite de Ziua comunei.

Traian Basescu, insotit de primarul Valentin Vrabie, a mers printre oameni si a vorbit cu acestia, apoi s-a asezat la o masa si a ciocnit un pahar cu bere cu cativa localnici.

De asemenea, seful statului a facut poze cu mai multi copii, transmite MEDIAFAX.

Ulterior, Traian Basescu a plecat din comuna Pestera, spunand ca intentioneaza sa mai vina aici, poate chiar anul acesta.

Traian Basescu a ajuns, sambata dupa-amiaza, in comuna constanteana Pestera, unde a fost intampinat de primarul din localitate, Valentin Vrabie, si de un grup de tineri cu care a dat mana.

Ulterior, seful statului a intrat in sediul Primariei, unde a discutat cu edilul, apoi a mers la muzeul din localitate.

Primarul localitatii, Valentin Vrabie, declara, inainte ca Traian Basescu sa ajunga in comuna, ca este placut surprins ca presedintele, de vizita caruia a aflat cu numai cateva ore mai devreme, va participa la eveniment.

"Am trimis invitatii Cancelariei Prezidentiale si la institutiile publice si am fost placut surprins sa aflu ca (presedintele - n.r.) va da curs invitatiei. Am aflat cu numai cateva minute inainte", a declarat Valentin Vrabie.

Potrivit primarului, cheltuielile administratiei locale pentru organizarea evenimentului au fost de numai 25.000, restul venind din sponsorizari.

"Din bugetul local am cheltuit cam 25.000 de lei. Restul a venit din partea sponsorilor. Nu stiu la cat a costat pentru ca fiecare dintre sponsori a venit cu cate un artist, pe care l-a platit, asa ca nu stiu la cat se ridica suma totala. Sponsiorizarile sunt facute de investitorii din zona; chiar ei s-au oferit. Iar de organizare, ce inseamna amenajarea zonei si restul, s-a ocupat Primaria", a mai afirmat Vrabie.

Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

Sambata, la Pestera, s-a desfasurat Ziua comunei, fiind organizate spectacole la care au fost invitati sa participe, intre altii, Alex Velea, Holograf, Mandinga si Aurel Tamas. Seara s-a incheiat cu un show cu lasere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.