Presedintele Traian Basescu afirma, in mesajul sau adresat romanilor cu prilejul Sarbatorii Sfintelor Pasti, ca aceasta este o perioada in care ar trebui sa reflectam mai mult asupra lucrurilor cu adevarat importante si sa ne gandim si la cei care au nevoie de intelegere si solidaritate.

"Fie ca Sfanta Sarbatoare Pascala sa ne apropie de taina Invierii Domnului si sa ne aduca in suflet pace si bucurie. Este o perioada in care ar trebui sa reflectam mai mult asupra lucrurilor cu adevarat importante, sa ne luam ragazul de a fi alaturi de cei dragi si sa ne gandim, totodata, la cei care au nevoie de speranta, de intelegerea si solidaritatea noastra”, a spus presedintele, in mesajul transmis, sambata, concetatenilor.

Basescu adreseaza urari "tuturor romanilor, fie ca se afla in tara sau in comunitatile romanesti din afara granitelor".

"Le urez tuturor romanilor, fie ca se afla in tara sau in comunitatile romanesti din afara granitelor, gandurile mele bune si cele mai calde urari de Pasti. Hristos a inviat!", mai spune presedintele in mesajul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.