Victor Ponta a exprimat, marti, compasiune si solidaritate fata de victimele atentatului de la Boston si a anuntat ca a trimis o scrisoare in acest sens Guvernului SUA, el aratand in acest context importanta parteneriatului strategic pe care Romania il are cu Statele Unite ale Americii.

"Este inca un moment in care cred ca Romania realizeaza cat de important este angajamentul nostru in parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii, cu lumea occidentala. Suntem aliati in fata unori dusmani comuni si cred ca orice efort si orice sacrificiu pe care Romania l-a facut si il va face in continuare in aceasta batalie dreapta alaturi de aliatii nostri este justificat", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Cel putin doua persoane au fost ucise si alte zeci ranite, luni, in doua explozii simultane produse in propierea liniei de sosire a maratonului de la Boston (nord-estul Statelor Unite). Exploziile prezinta semnele comiterii unor atentate.

Peste 26.000 de persoane participau la maratonul de la Boston, cursa cea mai veche din Statele Unite, organizata in fiecare an de Ziua Patriotilor.

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti dimineata, ca printre victimele exploziilor care au avut loc la maratonul de la Boston nu au fost identificati cetateni romani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.